Granitbordplader-Fremgangsmåde


Fremgangsmåde

Vores fremgangsmåde sikrer, at du får både kvalitet, såvel som vores pris garanti! Valg af farve til dine bordplader er det første skridt i handlen af dine granitbordplader.

Hvis du allerede har besluttet dig for, hvilken granitfarve du er interesseret i at fremstille dine granitbordplader i, så er der nogle informationer vi skal have for at kunne afgive et uforpligtende tilbud.

Alt dette er meget vigtigt for at sikre, at du får nøjagtigt det du ønsker, med de rigtige mål, den rigtige form og ikke mindst den rigtige pris.

1. Materiale/Produktvalg:

Hvis du skal bestille granitbordplader fra diverse sten så skal du kigge under Vores Materialer efter en granitfarve som du er interesseret i.

Du skal tage hensyn til vaskens eller kogesektionens indbygning- altså om de er til nedfældning, planlimning eller underlimning.

2. Opmåling:

Du skal måle op og sende os nogle mål eller håndtegninger på dine bordplader/produkter. Hvis du ikke er i stand til at gøre det, så få hjælp fra nogen der kan eller fra din håndværker, eller send os blot cirka-mål.


Under opmålingen skal du oplyse mål fra en af kanterne til MIDT SKAB, til enten udskæring for vask eller kogesektion.

Husk 2-3mm afstand fra mur til bagkant, pga. nem montering og plads til fugemasse. Man kan dække fugen med en liste.


Du kan tegne med egen hånd på papir, i Word, PowerPoint eller andre programmer med tegneværktøj, scanne, eller fremstille og sende din tegning som pdf. Du kan også scanne de underskrevne dokumenter og sende dem på den måde.

3. Afvikling:

Nå vi har modtaget din (også hånd-) tegning/skitse, så optegner vi emnet med dine mål og fremsender et uforpligtende tilbud med tegning til kontrol.

Hvis der er mål der skal rettes eller andre ændringer på tegningen, så retter du blot tegningen og sender den tilbage.

Tegningen rettes af os, og sendes igen tilbage til kontrol hos dig.


Når tegningen omsider fuldstændigt passer til dine mål, og du synes om vores uforpligtende tilbud, fremsendes der en ordrebekræftelse til underskrivning.

Ordren sættes først i gang når du har godkendt tegningen og tilbuddet, og vi har modtaget ordrebekræftelsen i underskrevet tilstand.

Ordrebekræftelsen kan enten: mailes, ellers sendes per post.